• /
  • /

ТОП 9: Розвіюємо міфи про лазерну епіляцію

Лазерна епіляція безсумнівно стала трендом косметологічної індустрії. Здається, що лазерні салони та кабінети з'являються моментально, варто тільки моргнути. А все завдяки чому? Прибутковості та популярності цього вектора бізнесу. Але попри свою актуальність як серед чоловіків, так і серед жінок, ця послуга оточена великою кількістю всіляких неточностей і "міфів", які ще більше заплутують потенційних клієнтів. Сьогодні ми поговоримо про ТОП 9 міфах лазерної косметології. Поїхали.
Лазерна епіляція - не для всіх
Сучасне лазерне обладнання здатне працювати з будь-яким фототипом шкіри. Винятком можуть бути тільки дуже темношкірі люди та клієнти з сивим волоссям. У першій ситуації - в шкірі знаходиться занадто багато меланіну, який лазерний промінь буде сприймати, як площу впливу й буде залишати опіки. У другому випадку - ситуація протилежна, в сивих волосках відсутній меланін, лазерний промінь просто не зможе як слід прогріти фолікул зайвої рослинності.
Лазерна епіляція - це не повне видалення волосків
Через зростання популярності цієї технології, ринок заполонили дешеві та малоефективні апарати азійського ринку. Згодом, з'явилося багато незадоволених клієнтів, які говорять, що ефекту немає, ходиш - а вони все одно ростуть. Звичайно, не слід чекати результатів, якщо клієнт, бажаючи заощадити, записується на якийсь ультрадешевий курс. Таке устаткування не розігріває фолікули як слід, щоб вони руйнувалися. Адже в цьому полягає суть процедури. Дешевий же прилад може просто пошкодити фолікул і пригальмувати ріст волосся, не більше. Звичайно, можна продовжувати ходити на такі сеанси нескінченно.
Лазерна епіляція має безліч протипоказань
Так вони є, але цей список не більший, ніж для інших косметологічних маніпуляцій. Перед першим сеансом, косметолог консультує клієнта на наявність в нього онкологічних, дерматологічних та хронічних захворювань. Будь-які шкірні новоутворення також протипоказання.

Сюди також відноситься період вагітності та лактації. Це не говорить про конкретну шкоду епіляції під час виношування, просто в такому положенні ніхто не проводив вивчення та досліди. Також не сумісні з епіляцією свіжа засмага, пілінг або механічна чистка, зона татуювань - ці чинники збільшують можливість пігментації.
Лазерна епіляція - це дуже боляче
Больовий поріг у всіх різний й говорити однозначно, що процес приємний або дискомфортний - не можна. Але сучасні апарати сконструйовані так, щоб мінімізувати неприємні відчуття. Наприклад, в Adonyss DioPulse є два фактори, які зменшують больові відчуття. Це, по-перше, потужна охолоджувальна система, яка заспокоює шкіру. По-друге, це параметри самого апарату, яку можна індивідуально налаштовувати під кожного клієнта. Косметолог сам обирає глибину та інтенсивність проникнення лазерних променів.
Лазерна епіляція - це чисто жіноча процедура
Ні, чоловіча частина населення вже гідно оцінила переваги цієї процедури. Це хороший варіант для тих, хто не любить голитися або ж страждає від постійних подразнень. Тим більше, що чоловіки від природи схильні до більшого оволосіння й вони тепер можуть позбутися небажаного волосся в незручних місцях: плечах, спині, шиї, животі.
Лазерна епіляція бікіні - це шкідливо
Суть процесу лазерного впливу - прогрів фолікули волосся та його подальше руйнування. Лазерний промінь не проникає туди, де залягають лімфовузли і внутрішні органи.

Але звичайно ж, можна говорити про повну безпеку процедури, коли вона проводиться дійсно якісним обладнанням. В іншому випадку - клієнт бере на себе всі ризики під час процесу.
Лазерна епіляція - це постійні опіки шкіри
Так, лазерний промінь може нашкодити клієнту за умови невмілого поводження з обладнанням та неправильної підготовки до процедури. Тут багато що залежить саме від людського фактора. Клієнт має великі шанси отримати опік, якщо перед сеансом протягом 2 тижнів засмагав або відвідував солярій. Це пов'язано з тим, що такі дії збільшують кількість меланіну в клітинах шкіри. Адже саме на нього впливають лазерні промені.

В результаті шкіра розігрівається і залишається опік. Чи розуміє клієнт, що у нього формується опік? Так, він все відчуває, але через те, що перед процедурою його попереджають про можливі неприємні відчуття - терпить. У будь-якому випадку перед процедурою необхідно ознайомитися з сертифікатом, який підтверджує вміння косметолога працювати з апаратом.
Лазерна епіляція тільки посилює ріст волосся
Використання бритви з часом перетворює м'який пушок в жорстке, темне волосся. Використання домашніх епіляторів, цукру та воску частково пошкоджує, зміщує репродуктивний апарат волоса. А лазерна епіляція - це високоефективний, стерильний метод боротьби з небажаним волоссям і врослими елементами.
Не можливо до процедури зрозуміти, якісний лазер чи ні
Насправді - можливо! Перед процедурою Ви можете подивитися супровідні документи апарату. Якщо обладнання має міжнародні сертифікати, наприклад FDA - це означає що воно було перевірено на безпеку та якість функціонування, протестовано на десятки пунктів. Також буде непогано, якщо апарат має сертифікат відповідності директивам Євросоюзу - СЄ.

Всі косметологічні лазери Adonyss супроводжуються повним пакетом сертифікатів якості та безпеки. Ви можете бути впевнені, що обладнання протестовано на більш ніж десятка пунктів.

Не бійтеся питати про це косметолога, адже від цього залежить якість та безпека курсу процедур!

У нас є ще дещо для вас

    © 2022 Adonyss. Всі права захищені.