Діодна лазерна епіляція: прибутково, ефективно, результативно

За останні десять років лазерна косметологія зробила величезний стрибок вперед. Цей напрямок обирають косметологи в силу перспективності. Адже у лазера короткий період відновлення, він ефективно впорається з будь-яким завданням, епіляцією або anti-age терапією.

А відносно невисока вартість процедури приваблює клієнтів різної вікової категорії. Адже, на відміну від пластичної операції, лазерну епіляцію можуть собі дозволити як студентки, так і бізнес-леді.

Як працює діодний лазер? Переваги і недоліки? Особливості процедури? Зараз все розповімо.
Як працює діодний лазер?
Ключем до успішної діодної лазерної епіляції є вплив високої енергії в шкіру. Енергія вибірково поглинається меланіном, який оточує волосяний фолікул, при цьому не впливаючи на навколишні тканини. Він ефективно впорається навіть з товстим, жорстким волоссям, яке важко видалити іншими способами.

Діодна епіляція відрізняється від інших тим, що довжина хвилі 808 нм поглинається менше, але проникає глибше і видаляє волосся, яке навіть не проросло на поверхню шкіри. Тобто клієнт може його навіть не бачити, але лазер їх видалить. Відповідно підвищується результативність процедури. При цьому процес повністю безболісний або проходить з мінімальним дискомфортом.

Основні переваги лазерної епіляції:
  • Висока ефективність.
  • Для повного видалення всіх активних цибулин потрібно від 6 до 10 сеансів.
  • Атравматичність процедури. Лазер випалює волоски, не травмуючи шкіру і не залишаючи опіків.
  • Тривалість процедури. Один сеанс займає до години, в залежності від оброблюваної зони.
  • Процедура видалення волосся лазером ефективна не тільки завдяки тому, що прибирає всі небажані волосся, лазер також прибирає чорні крапки, які можуть залишитися після гоління.
Особливості підготовки перед процедурою
Що потрібно знати, перш ніж записатися на сеанс епіляції доданими лазером:
  • За добу потрібно "підстригти" волосся так, щоб його не було видно на шкірі. Тільки не потрібно голити їх за кілька годин.
  • За кілька тижнів заборонено засмагати на сонці і відвідувати солярій. Ці маніпуляції збільшать дозу меланіну в клітинах і можуть спричинити опіки.
  • За декілька днів до не можна пересушувати шкіру або занадто часто мазати зволожуючими речовинами.
  • Після епіляції небажано відвідувати басейн, сауну чи лазню.
  • Необхідно строго витримувати проміжки між сеансами.
Результати
По-перше, відразу ж після лазерної епіляції волосся росте набагато повільніше. По-друге, всього через кілька процедур волосяні фолікули повністю відмирають, позбавляючи клієнтів від небажаного волосся на термін до 5 років. Навіть зі плином часу волосся не росте в такій же кількості, як до процедури.
Особливості діодних лазерів
Як бачите, процедура епіляції діодним лазером на сьогодні дуже популярна і ефективна. Природно, багато залежить від кваліфікації майстра, який проводить процедуру, а також велику роль грає якість самого лазерного апарату. Важливо, щоб в роботі використовувалися тільки новітнє, сучасне, безпечне обладнання.

Важливим показником продуктивності і дієвості є потужність механізму. Наприклад, в діодному лазері Adonyss DioPulse потужність випромінювача складає 1200 Вт, а в портативному помічникові Adonyss DioLite — 600 Вт.

Зрозуміло, перший тип апарату буде працювати активніше, навіть з урахуванням того, що обидва використовують імпульси однакової довжини хвилі — 808 нм.

Безболісні сеанси з приголомшливою ефективністю. Тривалість процедури від 1 до 60 хвилин, в залежності від площі зони обробки. Може використовуватися на всіх ділянках тіла, включаючи чутливі і для пацієнтів з будь-яким типом волосся та шкіри.

При роботі з лазерами потрібно використовувати витратні матеріали — підійде звичайний екогель, що продається в 5-літрових каністрах, його вистачить на 70-100 процедур.

У систему діодних лазерів вбудований режим самодіагностики. Після запуску пристрій проводить тестування своїх характеристик. Таким способом, система виключає можливість перегріву і інших технічних проблем.

Пам'ятайте, щоб сеанс пройшов безпечно та ефективно — налаштовуйте параметри правильно: силу променя, площа впливу. Використовувати діодний лазер повинен тільки досвідчений косметолог-професіонал.
© 2022 Adonyss. Всі права захищені.