window.dataLayer = window.dataLayer || [];

5 причин купити кисневий концентратор

Кожна людина знає, що без повітря нам точно не обійтися. Вдих-видих — за добу наші легені "споживають" більше 16 літрів повітря, а ми навіть не помічаємо. Але якого він якості? Чи реально домогтися достатнього забезпечення організму киснем в умовах сучасного життя? Найактуальніше це питання стоїть для жителів мегаполісів.

Адже стан екології в нашій країні такий, що й далеко за межами мегаполісів чисте повітря можна знайти не завжди. Тим більше, що засвоєння кисню погіршується при неправильному харчуванні і малорухливому способі життя.

Як зберегти здоров'я організму і красу шкіри в таких умовах? Що пропонує косметологічна індустрія? Зараз розберемося.
Кисневий концентратор, як спосіб оксигенації
Перший та  самий надійний спосіб насичення організму киснем — киснева терапія.

Для її проведення використовується спеціальний апарат — кисневий концентратор. Чим же він такий хороший? Давайте розглянемо основні переваги методики.
1.Актуальність
Так, ми всі страждаємо від браку чистого повітря та надлишку пилу, вуглекислого газу і шкідливих хімічних речовин. І оскільки виправити цю ситуацію тут і зараз ми не можемо, слід шукати обхідні шляхи. Раніше для насичення шкіри киснем використовувалася киснева мезотерапія, вона досить популярна й зараз. Але киснево-купольна терапія — це наступний крок в розвитку методики косметологічної оксигенації. Для такої процедури нам буде потрібен кисневий концентратор плюс спеціальна купольна насадка. До деяких апаратів такої купол можна докупити, але набагато зручніше, якщо апарат відразу оснащений нею, як концентратор для кисневої терапії Adonyss OxiPulse.

За допомогою насадки-купола ми створюємо навколо обличчя клієнта зону високої кисневої концентрації, яка впливає на всю поверхню шкіри одночасно. При цьому людина ще й дихає насиченим киснем повітрям, тобто проходить паралельно терапію для шкіри та загальнооздоровлюючу процедуру, подібну до нормобаричної оксигенації, часто призначається в санаторіях для підтримки хвороб серцево-судинної, дихальної, травної, ендокринної, нервової та сечостатевої систем.

У деяких в ході сеансу може трохи крутитися голова, це нормально, кисневого отруєння боятися в цьому випадку не слід. Для гіпероксії (кисневого отруєння) дихати висококонцентрованою киснево-повітряною сумішшю потрібно кілька діб.
2.Натуральність
В основі терапії кисень — природний, не викликаючий алергію газ. Він генерується з повітря, а не синтезується штучно. Метод підходить людям з підвищеною чутливістю й тим, хто не використовує синтетичні засоби догляду. В ході процедури апарат виділяє атмосферний кисень, частина якого (близько 2-3%) в організмі перетворюється в кисневі аніони (супероксид).

Аніони кисню — це вільні радикали. Але нехай вас не лякає ця назва, міцно пов'язана в масовій свідомості зі старінням та проблемами шкіри. Насправді організм не просто так виробляє АФК з вдихуваного кисню — ці елементи життєво необхідні.
В першу чергу, для нормальної роботи імунітету (фагоцитів) — саме за участю великої кількості аніонів кисню (так званого супероксида) відбувається активація неспецифічного захисту організму для знищення бактерій.
Новітні дослідження показують, що активні форми кисню (АФК) є окремою системою в організмі, головним системоутворюючим фактором, якої є поточний рівень АФК в тканинах. Ця система гармонійна та самоорганізується за рахунок контролю рівня виробництва АФК в клітинах (мітохондріях і мікросомах), контролю активності антиоксидантних ферментів тканин, загального рівня антиоксидантної активності крові. В ході старіння активність виробництва активних форм кисню знижується.

Підтримка на певному рівні АФК в тканинах важливо для регуляції нормальних фізіологічних процесів в організмі: рівня неспецифічної і специфічної імунної захисту, рівня самооновлення мембран клітини, рівня периферичного судинного тонусу, збереження механізму апоптозу — «вибракування» функціонально і структурно неповноцінних і непотрібних клітин.

Ось перелік ефектів, які дає супероксид для нашого організму:
  • Стимуляція неспецифічного імунітету (фагоцитоз) — антиінфекційних ефект, регуляція запалення.
  • Стимуляція регенерації (через Т-регулятори ділення клітин, через судинні реакції, А-клітини та ін.).
  • Стимуляція специфічного імунітету (Т-лімфоцити).
  • Стимуляція антипухлинного імунітету.
  • Внутрішньоклітинна регуляція клітинного поділу.
  • Регуляція поновлення мембран клітин.
  • Загальноадаптивні ефекти (оксидативний стрес та дистрес).
3.Швидкий ефект
Клієнт відчуває себе відпочившим та посвіжілий після першого сеансу, але щоб вразити оточуючих, разового походу на оксигенотерапію недостатньо. Уже через 3-4 сеансів шкіра виглядає так, ніби ви провели відпустку в екологічному раю — з'являється рум'янець, тон вирівнюється, поверхня розгладжується, клітини епідермісу насичуються вологою, обличчя сяє свіжістю.

Загальнооздоровчий ефект також буде рости від сеансу до сеансу, так вже після першої сесії, клієнти помічають зменшення симптомів застуди, похмілля, алергій, головного болю. Поліпшується загальне самопочуття і настрій.
4.Поза сезоном і поза віком
Позитивний вплив кисню на шкіру помітно в будь-який час року — немає сезону, в який не можна було б проводити процедуру. Насичувати шкіру оксигеном корисно в будь-якому віці — при підліткових акне, лущенні, перших ознаках вікових змін, вираженому зів'яненні шкіри
Процедура повністю безболісна, немає періоду відновлення — це відмінний варіант для тих, хто завжди поспішає.
Клієнти можуть приходити на сеанс зранку перед роботою або в обідню перерву — по закінченню процедури не треба відсиджуватися вдома, очікуючи, поки особа прийде в норму.

Тому покупка концентратора для кисневої терапії Adonyss OxiPulse буде хорошим рішенням незалежно від того, хто є цільовою аудиторією вашого салону. Звичайно, в першу чергу новий апарат оцінять любителі новинок і ті, хто стежать за трендами в косметології та анти-ейдж медицини.
5.Поєднання з іншими процедурами
Киснево-купольна терапія стане хорошим доповненням до масок і сироваток — підвищений вміст кисню активує корисні компоненти в них, отже ефективність косметологічних складів зростає.

Перед процедурою можна провести очищення: алмазна мікродермабразія, аквапілінг, гоммаж, скраб, вакуумна чистка та ін. Після зняття верхнього ороговілого шару епідермісу кисень буде активніше надходити в клітини, а значить - результати процедури будуть краще.

Крім того, після фіксації куполу над обличчям клієнта, майстер виявляється вільним, тобто може провести іншу процедуру — масаж тіла, обгортання для ніг/рук, рф-ліфтинг або електропорацію по тілу. Або ж можна прийняти ще одного клієнта.

Таким чином, за допомогою киснево-куполной терапії Ви можете істотно розширити спектр послуг вашого салону, доповнивши їх унікальними комплексами. З огляду на те, що киснево-купольна терапія — новинка, про яку багато хто навіть не чули, у вас є унікальний шанс стати першим в своєму місті, хто пропонує подібну процедуру. А бути першим — означає бути на слуху. Що може бути краще для бізнесу, ніж вирватися вперед, запропонувавши клієнтам те, що не може дати їм жоден інший салон?
© 2022 Adonyss. Всі права захищені.