Кисень VS Шкіра. Киснева терапія в косметології

Осінь — найсприятливіший період для косметологічного відновлення та насичення. Адже після спекотних літніх днів і шкідливого ультрафіолету шкіра потребує максимальної кількості корисних речовин.

Людина щогодини "поглинає" 15 літрів кисню. Це те незамінна речовина, без якого організм не буде функціонувати. Але сучасні обставини такі, що ми "недоотримуємо" потрібну кількість чистого кисню. Що в результаті впливає і на стан шкіри: вона гірше відновлюється, стає млявою і тьмяною, з'являються пігментні плями і зморшки.

Киснева терапія — це інноваційна технологія, заснована на насиченні клітин очищенним O2. Він збільшує можливість клітин поглинати активні речовини та підсилює їх проникнення в глибинні шари дерми. Ці компоненти надають омолоджуючий і загальний оздоровлюючий ефект.

Як проходить процедура

Саме обладнання складається з двох частин: самого апарату і куполоподібної кисневої маски. Під час процедури, косметолог надягає її на клієнта, повністю закриваючи обличчя з усіх боків. Апарат забирає зовнішнє повітря і очищає його, залишаючи кисень 90% концентрації і аніон. Купол, підключений до головного пристрою, передає цю очищену суміш на шкіру.
Очищений кисень, який бере участь в процедурах, ефективно відновлює пошкоджені клітини шкіри і зменшує кількість шкідливої ​​молочної кислоти. Аніон, названий «вітаміном в повітрі», допомагає поліпшити кровообіг, активізувати клітини і дає імунній системі дуже корисний імпульс. Діючи разом в масці купола, кисень і аніон “оживляють” вашу шкіру, вирівнюючи дрібні зморшки та інші ознаки старіння. Коли ця комфортна процедура закінчиться, ви отримаєте молоду, сяючу шкіру.

Основні показання

Кислородная терапия активно противостоит:

  • Возрастным изменениям и морщинам.
  • Мимическим морщинам.
  • Акне и постакне.
  • Безжизненной, тусклой коже.
  • Отекам и “кругам панды” под глазами.
  • Гиперпигментации и стрессу.
Прибор также оказывает оздоравливающее действие. Анионы оказывают укрепляющий эффект на организм, повышают иммунитет, облегчают симптомы болезней, головных болей, аллергии и похмелья. Кислородную терапию также можно совмещать с другими косметологическими процедурами.

Основні показання

Киснева терапія активно протистоїть:
  • Віковим змінам і зморшкам.
  • Мімічним зморшкам.
  • Акне і постакне.
  • Млявій, тьмяній шкірі.
  • Набрякам і "колам панди" під очима.
  • Гіперпігментації і стресу.
Прилад також надає оздоровчий ефект. Аніони зміцнюють організм, підвищують імунітет, полегшують симптоми хвороб, алергії та похмілля. Кисневу терапію також можна поєднувати з іншими косметологічними процедурами.

Результати кисневої терапії

Курс процедур позитивно впливає на шкіру обличчя та організм в цілому. Пошкоджені клітини шкіри відновлюються, як і рівень pH, а бактерії, що викликають прищі, вмирають. Стимулюється підвищене утворення колагену, що покращує тонус і текстуру шкіри.
Процедура комфортна, не доставляє неприємних відчуттів. Результат видно вже після першої процедури.

Тривалість курсу

Для досягнення максимального результату потрібно провести 8-10 процедур. В тиждень рекомендовано робити два-три сеанси. Тривалість кисневої терапії — 40-69 хвилин, все залежить від оброблюваної зони. Наприклад, процедура для молодої дівчини займе набагато менше часу, ніж для жінки у віці. Якщо киснева терапія не є основною процедурою — її досить робити 1-2 рази в місяць.

Кисневий концентратор Adonyss Oxi-Pulse виробляє висококонцентрований 93% -95% кисень, що дозволяє наповнити шкіру обличчя та шиї омолоджуючою силою кисню.
У цьому раунді, кисень буде на вашому боці!
© 2022 Adonyss. Всі права захищені.