• /
  • /

Кейс: Видалення розтяжок фракційним лазером

Розтяжки — чи не найпоширеніша естетична проблема, яка змагається з целюлітом та локальними жировими відкладеннями. Розтяжки — це бич жіночої статі, але також вони часто виникають й у чоловіків. Що найнеприємніше — раз виникнувши, вони більше не пропадають. Так, вони бліднуть, їх погано видно на тлі засмаги, але вони є. І ніякі креми, обгортання та сироватки не можуть прибрати ці зміни.

Ще 20-10 років тому апаратна косметологія не могла нічого запропонувати, щоб прибрати ці "смуги тигра". Це була складна проблема, але сьогодні естетична косметологія активно використовує лазерну методику для її вирішення. Сьогодні ми поговоримо про те, що таке розтяжки, чому вони з'являються, їх профілактика та видалення. Почнемо.
Що таке розтяжки?
Розтяжки — це надрив волокон дерми, які з'являються під час механічного натягу шкіри, проявляються у вигляді вузьких смуг на шкірі. Вони виникають в шарі шкіри, який допомагає їй підтримувати свою форму, тому після надриву волокон та формування рубців, доторкнувшись, відчувається "вм'ята" шкіра. Зазвичай вони розташовані паралельно один одному, можуть бути рожевого, червоного або фіолетового кольору, з часом вони вигорають та світлішають.

Найчастіше виникають в місцях скупчення жирової тканини: на животі, грудях, стегнах, боків, на спині та сідницях, — але можуть з'явитися на абсолютно будь-якій ділянці тіла.
Що впливає на появу розтяжок?
Найчастіше вони виникають через гормони, які пригнічують синтез фібробластів - клітин, відповідальних за виробництво колагену та еластину, необхідний для підтримки еластичності шкіри. При зменшенні синтезу колагену та еластину, з'являється недолік опорних речовин, зменшується міцність шкіри й при розтягуванні надриваються її волокна.

У групі ризику традиційно виявляються вагітні жінки — через збільшену маси тіла та велику вагу плоду. Також розтяжки часто виникають в підлітковому періоді, коли організм гормонально перебудовується.

Під час швидкого набору маси також є високий ризик отримати безліч "розтягувань". Так як організм не встиг пристосуватися до нових обсягів та виробити достатню кількість волокон колагену, він не витримує цілісність та допускає подібні розриви.

У профілактичних цілях, щоб не допустити подібних естетичних недоліків, рекомендують наносити спеціальні лосьйони, креми та масла. Вони зменшують ризики, але не мінімізують їх. Все залежить від гормонального фону і генетичних особливостей.
Видалення розтяжок
Самі по собі розтяжки не несуть неприємних відчуттів і не є небезпечними для здоров'я, але вони надають деяким дискомфорт, так як їх неможливо прибрати візуально. Саме тому видалення розтяжок — одна з найпоширеніших процедур в апаратнїй косметології. Найчастіше цей процес відбувається з використанням фракційного лазеру.

Наш Adonyss CarbonFrax CO2 — це обладнання останнього покоління, який оснащений всіма необхідними функціями та режимами для максимально ефективного й якісного результату:
  • 7 вбудованих режимів лазерної фокусування з регулюванням розміру та форми фракційного випромінювання.
  • 3 методу сканування шкіри, які мінімізують можливість пігментації.
  • 5 змінних аплікаторів, які дають можливість виконувати великий спектр процедур.
  • Простий, user-friendly інтерфейс, який дозволяє налаштувати процес індивідуально під кожного клієнта.
Процесс видалення
Перш ніж пройти курс процедур, потрібно обов'язково проконсультуватися з досвідченим косметологом. Він повинен скласти повний анамнез клієнта, повідомити про список протипоказань процедури та призначити індивідуальну схему лазерної процедури. Кількість процедур залежить від глибини і "віку" смуг. Зазвичай, курсу з 4-8 процедур достатньо, щоб повністю позбутись їх.

Перед процедурою обрану ділянку обробляють знеболюючим засобом та дезінфікують. Фракційний пучок направляють уздовж смуг, процес займає не більше 30-40 хвилин, в залежності від кількості та площі області. Після завершення процедури, шкіру обробляють протизапальним засобом. Набряклість та почервоніння обробленої ділянки сходять на протязі 1-3 днів, все залежить від індивідуальних особливостей.
Вигідна інвестиція
Фракційний лазер Adonyss CarbonFrax CO2 — вигідне вкладення грошей та відмінний помічник для кабінету або салону лазерної косметології. Видалення новоутворень, зменшення пігментації, видалення рубців — він дозволить надати Вашим клієнтам великий спектр послуг і значно розширити прейскурант.

До того ж, ми надаємо комфортні умови для купівлі нового обладнання. У компанії Adonyss є можливість придбати апарат в розстрочку 0% на період від двох до шести місяців. Не сплачуйте відсотки, користуйтесь апаратом в період розстрочки та оплачуйте щомісячний платіж з прибутку від приладу.

У нас є ще дещо для вас

    © 2022 Adonyss. Всі права захищені.