Кабінет лазерної епіляції як прибутковий бізнес

За останні кілька років, епіляція стала найпопулярнішою косметологічної послугою, як серед жінок, так і серед чоловіків. Попит на цю послугу постійно зростає, що є чудовим варіантом для відкриття власного бізнесу з відносно невеликим капіталовкладенням.

Епіляція розпочала свою історію ще тисячі років тому. Навіть в Стародавньому Єгипті гладка шкіра без волосся вважалась ознакою досконалості. Ця процедура пройшла багатовікову трансформацію, перетворившись в звичний ритуал.
Найпопулярніший спосіб епіляції
Безліч жінок намагаються позбутися від небажаного волосся самостійно, використовуючи звичайну бритву. Також в хід йдуть шугарінг і воскова епіляція. Останні відрізняються не тільки болючим процесом, а й нетривалим результатом. Використовуючи ці методи, неможливо позбутися волосся надовго. До того ж, вічні супутники цих способів — роздратування, порізи, опіки і рани. Після таких випробувань, клієнти нарешті вирішуються записатися на сеанс лазерної епіляції.

Звичайно, як і будь-яка інша процедура, лазерна епіляція має свій список протипоказань, в разі яких процедура заборонена:

  • Вікове обмеження до 18 років.
  • Цукровий діабет і серцево-судинні захворювання.
  • Відкриті рани і нагноєння на оброблюваній ділянці.
  • Загострення хронічних захворювань.
  • Хвороби крові.
  • Індивідуальна непереносимість.
  • Чутливість до світла.
  • Вагітність і період лактації.
  • Вірусні хвороби.
З кожним сезоном послуга все більш актуальна, особливо в містах і мегаполісах. Якщо звернутись до статистики, на десять тисяч населення припадає близько десяти косметологічних кабінетів та салонів краси. І майже в кожному знаходиться апарат для лазерної епіляції. Цього більш ніж достатньо для того, щоб задуматися про власний бізнес.
Рахуємо  прибуток на практиці
Давайте розглянемо стандартний бізнес-план косметологічного салону. Ви купили діодний лазер, який може генерувати 20 мільйонів спалахів. На одну процедуру епіляції гомілок в середньому йде 1000-1500 імпульсів.

Якщо підрахувати, апарат витримає в такому темпі 16000 сеансів. Вартість такої процедури в Україні в середньому коштує близько 700 гривень. В перерахунок на національну валюту, це виходить 11200000 гривень.

За скільки часу “повернеться” вартість лазера? Це залежить від двох чинників: кількості клієнтів і індивідуального робочого ритму. В середньому, косметологічний салон приймає в день 4-5 відвідувачів. Якщо вартість послуги становить 700 гривень, то в день виходить мінімум 2800 гривень.

Працюючи без вихідних протягом місяця, можна заробити близько 84000 гривень. У рік сума доходу складе вже 1008000 гривень. Зрозуміло, звідси ви витратите частину грошей на оренду приміщення, комунальні послуги та зарплату персоналу, якщо вирішите працювати в команді. І це тільки початок!
Відкриваємо кабінет лазерної епіляції
Лазерна епіляція — це радикальний метод позбавлення від набридливої ​​зайвої рослинності на тілі. Тим більше, що зараз все більше чоловіків починають відвідувати салони, позбавляючись від зайвого волосся. Які ж кроки потрібно пройти перед відкриттям власного кабінету лазерної епіляції:
  • Купівля професійного косметологічного обладнання. Бренд Adonyss має великий вибір лазерів різної потужності і комплектації.
  • Отримання офіційних документів. Вони допоможуть здійснювати діяльність на законних підставах.
  • Оренда приміщення. Чи не найостаннішим є геолокація кабінету або салону. Вибирайте таке місце, куди буде легко дістатися і яке буде знаходиться поруч з людським потоком. Особливість — розвинена інфраструктура, щоб клієнти могли легко дістатися на прийом.

Щоб надавати послуги на високому рівні, необхідно професійно володіти всіма функціями апарату. Купуючи апарати Adonyss, Ви маєте можливість безкоштовно пройти навчання, яке дозволяє відразу після закінчення занять приступити до самостійної практики.

Що ще потрібно? Обладнайте Ваш кабінет і наповніть всім необхідним. Сама процедура не потребує додаткових аксесуарах — досить контактного гелю, одноразового простирадла і рукавичок. Собівартість процедури становить менше 10 гривень.
Ну а щоб максимально розслабити і заспокоїти клієнта, створіть приємну атмосферу. Для кабінету потрібен стандартний набір меблів — кушетки, крісла, стіл, стільці, косметологічний столик.

Приверніть увагу оточуючих. Цікавою, інтригуючою назвою може залучити потенційних покупців. Заявіть про себе голосно, створіть вивіску для кабінету, що приверне увагу безлічі потенційних клієнтів і викликатиме довіру у всіх відвідувачів. Для цього важливо придумати яскраву, гучну, багатозначну назву і придумати тематичну композицію.
Каталог апаратів для лазерної епіляції:

© 2022 Adonyss. Всі права захищені.